Hoppa till huvudinnehåll
tummen upp

Operation Ortopedisk operation utan kö

Ladda ner Feelgood-appen i App Store eller Google Play.

Operationsköer kan vara långa, och under tiden kan du vara förhindrad att leva som vanligt och må bra. Feelgood Plus erbjuder snabb tillgång till ortopediska operationer, inom två veckor med remiss. Operationerna utförs på utvalda specialistkliniker i Riga, genom vår samarbetspartner Swedish MedCare, med svensktalande personal på plats.

Operationerna kostar inget extra jämfört med om du skulle opereras i Sverige. Du betalar endast resa till och från Riga i Lettland. Du har rätt att ansöka om en operation om du redan fått remiss i Sverige och står i kö. Skillnaden blir helt enkelt att du snabbare kan komma tillbaka till ditt rätta jag utan smärta och begränsad rörlighet.

Swedish MedCare (SMC) har under ett antal år byggt upp ett nätverk av specialister och specialistkliniker och erbjuder sjukvårdstjänster med spetsteknologi. Tjänsterna och specialisterna är kvalitetssäkrade av SMC:s rådgivargrupp av svenska specialister med lång erfarenhet. Orto Klinika är vårdpartner till bl a Lettiska OS-landslaget.

För att komma åt tjänsten behöver din arbetsgivare vara ansluten till Feelgood för företagshälsovård och ha aktiverat Feelgood Plus. Alla bokning gör du i Feelgood-appen. 

"Genom min arbetsplats och företagets avtal med Feelgood Plus så kom jag i kontakt med Swedish MedCare. Jag var i behov av en snabb operation men väntetiderna i Sverige var för långa. Från det att jag fick kontakt med Swedish MedCare och jag var opererad så tog detta knappt 2 veckor. Allting har gått snabbt och smidigt, de har hjälpt mig med precis allting runt om kring så som tåg, flyg, hämta på flygplats, boka hotell, köra mig till och från klinikerna osv., allting var bättre än min förväntan, d.v.s. högsta betyg på hela min upplevelse inkl. operation. 

Med facit i hand så om jag hade fått vänta på operationstid till Swedish MedCare och Svenska sjukvården och de haft lika långa väntetider så hade jag valt att åka till Riga för operation, det kan inte bli bättre än så här. Jag har blivit väldigt bra bemött med 100% service i alla lägen, och jag kan varmt rekommendera alla att ta kontakt med Swedish MedCare för att få hjälp av en mycket seriös klinik med personal." / Benny

”Jag blev röntgad för min skadade menisk och efter några försök till rehabilitering fick jag en remiss för operation av min vårdcentral. Tiden var lång för operation här, så jag använde Feelgood Plus där jag snabbt fick en tid för artroskopi. Efteråt hjälpte en sjukgymnast på Feelgood Plus mig så att kan ha fortsatt rehabilitering hemma. Men nu är jag tillbaka på jobbet!” Klas