Hoppa till huvudinnehåll

Så tar du nya tag i arbetsmiljöarbetet

arbetsplats
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2021-12-01, 08:30-09:00
2021-12-03, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Det långsiktiga arbetsmiljöarbetet har hamnat i skuggan under pandemin. Vi har behövt fokusera på smittsäkerhet och kortsiktiga lösningar, och vår krisberedskap har prövats. En stor del av det systematiska arbetsmiljöarbetet som kräver fysiska ronder, undersökningar och utbildningar, har pausats på grund av uppmaningen om social distansering. 

Nu när många går in i nya arbetssätt eller tillbaka till en mer normal vardag är det viktigt att fokusera på det systematiska och förebyggande arbetsmiljöarbetet igen, och fånga upp och anpassa efter de nya behov och förutsättningar som har uppstått.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium om hur man kommer på banan igen med sitt arbetsmiljöarbete. Vad är viktigt att tänka på? Hur gör jag i praktiken? Du får ta del av en checklista och våra experters tankar och råd.

Talare

Sussann Lindqvist, projektledare inom verksamhetsutveckling på Feelgood, och Susanna Bjerke, fysioterapeut, ergonom och case manager, intervjuas av Feelgoods marknads- och kommunikationschef Åsa Rex Nygård.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!