Hoppa till huvudinnehåll

Så stärker du dina medarbetares prestationer

high five
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2021-10-19, 08:30-09:00
2021-10-20, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Är ni på topp eller finns utrymme för förbättring? För dig som chef finns en ständig målsättning att skapa goda resultat för din verksamhet. Dina medarbetares prestationer är en avgörande del för att ni tillsammans ska lyckas. Tycker du det känns svårt att motivera dina medarbetare? Arbetar du ständigt med att släcka bränder istället för att jobba mot målet? Det kanske krävs nya arbetssätt nu, som följd av pandemin?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium om prestationsledning, där du får strategiska och praktiska tips av vår expert. Hur kan du systematiskt arbeta med att stärka funktionella förutsättningar för prestation, och vilka aktiviteter krävs för att kontinuerligt engagera och motivera dina medarbetare i riktning mot uppdraget? Du får såväl teori som exempel på praktiska aktiviteter för beteendeförändring.

Talare

Maria Garmark på Feelgood, organisationskonsult, leg. psykolog samt specialistpsykolog inom arbets- och organisationspsykologi.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!