Hoppa till huvudinnehåll

Kulturbygge i förändrade organisationer

kollegor pratar
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2021-10-26, 08:30-09:00
2021-10-27, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Höstens aktuella ämnen är re-boarding och hybridarbete. Många organisationer arbetar för fullt med att skapa sin strategiska plan för hur anställda ska återgå till arbetsplatsen, och hur arbetet ska struktureras framöver. Det är många förändringar som sker, och i den processen skapas parallellt en ny organisationskultur. Även här krävs ett arbete och en plan, så att kultur och klimat är i linje med organisationens värdegrund, mål och syfte.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium om hur man etablerar en organisationskultur och vad som är viktigt att tänka på. Hur bygger man bäst organisationskulturen nu, med hybridarbete? Och hur påverkas kulturen av hybridarbetet? Finns det några risker att vara medveten om? Du får även tips om vad som är viktigt för att få med dina medarbetare i kulturbygget.

Talare

Alexandra Sjöström, organisationskonsult på Feelgood.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!