Hoppa till huvudinnehåll
Glad man

Investerare Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi finns över hela Sverige med ca 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 120 platser i hela landet, i vår egen regi eller med partners. Koncernen Feelgood består av verksamhet inom företagshälsa (inklusive träning och fysioterapi), organisation och ledarskap, skadligt bruk i arbetslivet och privat sjuk- och friskvård. 

Med 25 års erfarenhet är vi en trygg samarbetspartner som hjälper våra kunder att skapa framgång genom att få människor att må bättre. Vi har 8 300 kunder, företag och organisationer i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor, vilka i sin tur har ca 825 000 medarbetare. Företaget grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm, lista över små bolag.

Digital vård ökar explosionsartat

Det är ingen tvekan om att människor idag efterfrågar en mer tillgänglig vård. Under 2019 gjordes över 1 miljon digitala vårdtjänstbesök, vilket är en betydande ökning sedan året innan. Under 2020 bedöms den siffran öka kraftigt eftersom situationen med covid-19 drivit på efterfrågan enormt. Den absolut största delen av besöken, nära samtliga, görs av människor mitt i arbetslivet. Förklaringen är kanske att digitala vårdtjänster underlättar vardagen och livspusslet.

Feelgood har sedan länge drivit den digitala utvecklingen inom företagshälsa framåt. Vi har en välutvecklad webbportal som underlättar för kundernas kontakt med oss och beställningar. Vi har en app för åtkomst till våra digitala tjänster, digitala besök och videomöten med våra konsulter. Vi erbjuder digital sjuk- och friskanmälan till Frisklinjen, både på webben och i vår app. Vår medarbetarpulsmätning, en modern medarbetarundersökning med åtgärdsfokus, görs digitalt. Helt digitala tjänster är vårt stress- och livsstilsprogram med mätning och coachning för bättre återhämtning, och KBT Online där kunder och deras medarbetare kan utnyttja ångesthjälpen, oroshjälpen, stresshjälpen och sovhjälpen.

En central del i Feelgoods affärsutveckling och digitala inriktning är utvecklingen av Feelgood Plus – Sveriges första digitala frisk- och sjukvårdstjänst för privatlivet. Feelgood Plus kompletterar den vanliga företagshälsovården genom att täcka privatlivet, medarbetares hälsa efter arbetstid, och medarbetarnas nära och kära. Till skillnad från andra digitala vårdtjänster erbjuder Feelgood Plus även friskvård för när man inte är sjuk och vill undvika att bli det. 

De flesta av våra tjänster går att leverera digitalt. Att vi var redo och förberedda för det med rätt teknik är en viktig framgångsfaktor i anpassningarna av leveranser under coronapandemin.

Sedan flera år erbjuder vi digitala utbildningar, både kundanpassade och generella, och naturligtvis webbinarier - de flesta öppna och kostnadsfria för snabb kunskapsökning om aktuella ämnen.