Antikroppstester covid-19

Snabbtest av antikroppar mot coronavirus

Många verksamheter upplever nu en stor påverkan på grund av coronapandemin. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda snabbtester som påvisar antikroppar mot coronaviruset.

Stöd i en ovanlig vardag

Hur kan företaget fungera när alla bara tänker på en sak?

Sällan har så många varit så oroliga över en och samma sak som nu. Hur ska företagen kunna fungera under ett så stort moln av oro? Det enda sättet är förstås att vi alla hjälps åt så mycket vi kan, med vad vi kan.

Information och vägledning till dig som arbetsgivare

Coronaviruset

Feelgood sammanställer här information från olika källor. Vår rekommendation är att följa utvecklingen och hålla sig uppdaterad på Krisinformation.se . Det finns nu ett nationellt informationsnummer att ringa för att ställa allmänna frågor om Covid-19: 113 13. Feelgood kan vid behov stötta med krishantering. Det går bra att höra av sig till Feelgood gällande oro som inte kan...

Sveriges Friskaste Företag

Returpack är årets vinnare

Returpack Pantamera är det företag i Sverige som 2019 lyckats allra bäst med att skapa en arbetsplats där folk mår bra och där jobbet är en bidragande faktor till hälsa och livskvalitet. Därför får de utmärkelsen Sveriges Friskaste Företag.

Tips från vår organisationspsykolog

Att leda på distans i Coronatider

Ledarskap

Det sker dramatiska åtgärder runt omkring oss: gränser stängs, sjukvården knäar, gymnasier distansutbildar och människor sitter i karantän. Världsledare fattar drastiska beslut och media använder stora bokstäver. Vårt system i hjärnan som hanterar hot och rädsla aktiveras, vilket gör att vi agerar mer kortsiktigt, själviskt och känslostyrt.