Semester i coronatider

"Dopaminfasta" i sommar

Årets sommarsemester blir för de flesta av oss kanske inte riktigt som vi tänkt den på grund av pandemin. Men den behöver faktiskt inte bli sämre för det, tvärtom menar Feelgoods organisationskonsult och leg psykolog Alexandra Sjöström, som just nu föreläser en hel del på temat ”hemester i Coronatider”.

Psykisk ohälsa

Upptäck och förebygg psykisk ohälsa i coronakrisens spår

I spåren av den pågående pandemin kan vi med stor säkerhet förutspå att den psykiska ohälsan kommer att öka i samhället. Det kommer att drabba enskilda individer hårt, men också arbetsgivare som kan tvingas till ytterligare ekonomisk börda när medarbetare kanske inte längre orkar gå till jobbet. Därför behöver arbetsgivare och chefer nu rikta ett särskilt fokus på den här frågan.

Det nya normala

Tillbaka till jobbet efter corona

Många företag och organisationer funderar just nu på hur de ska planera inför möjligheten att låta medarbetare återgå till arbetet. Då dyker många frågor upp: Vad krävs för att det ska fungera? Hur återgår vi till det nya normala? Vad händer när hemmakontoret ska flytta till jobbet igen? Hur mår mitt team, hur ser motivationen ut? Hur får jag ihop organisationen igen? Hur vet jag hur många som varit sjuka?

Stöd i en ovanlig vardag

Hur kan företaget fungera när alla bara tänker på en sak?

Sällan har så många varit så oroliga över en och samma sak som nu. Hur ska företagen kunna fungera under ett så stort moln av oro? Det enda sättet är förstås att vi alla hjälps åt så mycket vi kan, med vad vi kan.

Antikroppstester covid-19

Snabbtest av antikroppar mot coronavirus

Många verksamheter upplever nu en stor påverkan på grund av coronapandemin. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda snabbtester som påvisar antikroppar mot coronaviruset.