Hoppa till huvudinnehåll
tummen upp

Operation Ortopedisk operation utan kö

Operationsköer kan vara långa, och under tiden kan du vara förhindrad att leva som vanligt och må bra. Feelgood Plus erbjuder snabb tillgång till ortopediska operationer, inom två veckor med remiss. Operationerna utförs på utvalda specialistkliniker i Riga, genom vår samarbetspartner Swedish MedCare, med svensktalande personal på plats.

Operationerna kostar inget extra jämfört med om du skulle opereras i Sverige. Du betalar endast resa till och från Riga i Lettland. Du har rätt att ansöka om en operation om du redan fått remiss i Sverige och står i kö. Skillnaden blir helt enkelt att du snabbare kan komma tillbaka till ditt rätta jag utan smärta och begränsad rörlighet.

Swedish MedCare (SMC) har under ett antal år byggt upp ett nätverk av specialister och specialistkliniker och erbjuder sjukvårdstjänster med spetsteknologi. Tjänsterna och specialisterna är kvalitetssäkrade av SMC:s rådgivargrupp av svenska specialister med lång erfarenhet. Orto Klinika är vårdpartner till bl a Lettiska OS-landslaget.

För att komma åt tjänsten behöver din arbetsgivare vara ansluten till Feelgood för företagshälsovård och ha aktiverat Feelgood Plus. Alla bokning gör du i Feelgood-appen. 

”Jag blev röntgad för min skadade menisk och efter några försök till rehabilitering fick jag en remiss för operation av min vårdcentral. Tiden var lång för operation här, så jag använde Feelgood Plus där jag snabbt fick en tid för artroskopi. Efteråt hjälpte en sjukgymnast på Feelgood Plus mig så att kan ha fortsatt rehabilitering hemma. Men nu är jag tillbaka på jobbet!” Klas