Feelgood företagshälsa Timrå

Välkommen till Feelgood företagshälsa

 

 

Corona och vårt sätt att arbeta – information till våra kunder i Sundsvall och Härnösand

Feelgood är ett hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Det betyder att vi följer med i utvecklingen, för att alltid kunna ge våra kunder det stöd de behöver i det arbetsliv som råder vid varje tidpunkt. Just nu i Coronatider kan vårt stöd behövas för att upprätthålla en fungerande vardag med verksamhet samt hantera eventuell oro.

Som chef kan du alltid höra av dig till oss med frågor om hur du ska hantera situationen på just er arbetsplats.  

Vi vill här ge svar på de vanligaste frågorna:

Har ni öppet som vanligt?

Ja, det har vi. Vi har dessutom ökat vår kapacitet gällande att utföra vårt arbete via video/distans. Vi kan genomföra de flesta ärenden på ett säkert sätt på distans. Du behöver alltså inte boka av vid ex symtom, vi tar emot på distans!

Smittskydd

En stor del av Feelgoods verksamhet innebär möten med människor. Vi följer själva Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte vara på jobbet om man har symtom på förkylning eller luftvägsinfektion, även lindriga sådana. Som kund hos oss ska ni vara trygga med att vi vidtagit rekommenderade åtgärder för att förhindra smittspridning.

Vi uppmanar alla deltagare under våra besök, möten eller utbildningar att avstå från att delta fysiskt vid symtom på förkylning eller luftvägsinfektion. Detta för att ta vårt ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Här kan vi erbjuda möten via  video eller telefon istället.

Hur gör vi med våra pågående ärenden?

Om du som kund inte kan eller vill genomföra ett fysiskt besök. Tveka inte att höra av er, vi har möjlighet att ha kontakter via säker videoteknik eller telefon.

OBS! Förstadagsintyg – alltid video eller telefon!

Alla personer som söker för förstadagsintyg hänvisas till video- eller telefonkonsultation. Kontakta oss på det sätt vi överenskommit tidigare gällande FDI så bokar vi en konsultation på säker länk.

Hur kan ni stödja oss specifikt gällande Corona?

  • Feelgood har flera digitala utbildningar som kan vara ett smidigt alternativ till att delta i en fysisk utbildning. Om ni har personal som arbetar hemifrån kan detta vara ett utmärkt tillfälle att ge den utbildning som ni kanske tänkt skulle behövas, men som ni inte haft tid att genomföra.

  • Det systematiska arbetsmiljöarbetet, som alla arbetsgivare är skyldiga att bedriva, innebär bland annat, att göra en riskbedömning för att se över vilka arbetsuppgifter eller situationer där medarbetare kan tänkas bli smittade av coronaviruset. Vi kan här vara ett stöd i att undersöka och bedöma vad det finns för risker i er verkasamhet samt ge förslag på åtgärder

  • Har ni medarbetare som arbetar hemifrån? I så fall kan våra ergonomer vara ett bra stöd så att hemarbetsplatsen blir så optimal som möjligt.

  • Vi hjälper er även gärna med frågor kring ledar- och medarbetarskap på distans.

Feelgood har stängt alla träningsanläggningar tillsvidare för att minska smittspridningen.

Håll er uppdaterade och ta hand om er!

Vi håller oss uppdaterade på:

www.feelgood.se

www.krisinformation.se

www.folkhalsomyndigheten.se

www.av.se

 


Vi på Feelgood önskar att ge alla kunder i Timrå & Sundsvall en god service med god leveranskapacitet. Utifrån det kommer vi att flytta våra konsulter i Timrå till vår enhet i Sundsvall för att få en samlad kapacitet. Vi skapar de bästa förutsättningarna i våra moderna lokaler på Bankgatan 15 i Sundsvall.


Här har vi ett fullbemannat team inom företagshälsovård som borgar för god kvalitet och god tillgänglighet. Finns det behov för er i samband med projekt eller andra insatser så kommer vi gärna ut till er på plats i era lokaler i Timrå.


Har du frågor eller fundering så kontakta kundansvarig eller vår enhet på sundsvall@feelgood.se.


Vänliga hälsningar
Feelgood Företagshälsa
Bankgatan 15, 852 31 Sundsvall