Feelgood Grev Turegatan

Personlig Träning (PT)

Personlig Träning (PT) är ett  effektivt sätt att få ut så mycket som möjligt av den tid du lägger på träning. 

Personlig Träning passar både dig som är nybörjare som behöver hjälp att komma igång, och dig som vill komma vidare i din träning eller har specifika mål med träningen. Personlig Träning kan innehålla alltifrån kostrådgivning till individuellt anpassat träningsprogram.

Din form, ett testtillfälle innehållande flertalet mätningar och tester för att undersöka din fysiska kapacitet, samt få tips om hur du kan komma igång eller utveckla din träning. Testet tar 45 minuter och innehåller ett submaxtest på cykel, mätning av midjemått och kroppsammansättning, ett båltest och rörlighetstest samt ett kortare hälsocoachande samtal.

Testet utförs av en Personlig tränare.

 

Våra Personliga Tränare:

Annika Klingström
Personlig tränare, friskvårdsterapeut och kostrådgivare med kognitiv inriktning.

Kort om mig:
Du är här. Du har tagit beslutet. Du vet att du vill komma i form. Men hur?
Jag ser dig. Jag motiverar dig. Tillsammans hittar vi vägen – din väg – till den form du önskar.

Som PT ser jag hela dig och utgår från nuvarande läge och ser dina förutsättningar och vilka faktorer som gör din insats värd mödan. Som PT lägger jag upp ditt träningsprogram och periodiseringar utifrån dina förutsättningar och din livsstil. Du får stöd, motivation och instruktioner för att lyckas nå dit du vill. Eller så listar vi ut vart du vill.

Genom att träna med PT bokar du inte bara upp din tid med mig utan även med dig själv. Du är viktig i ditt sammanhang. Din träning är prioriterad. Den blir av.

Förutom PT är jag även friskvårdsterapeut och kostrådgivare med kognitiv inriktning, fystränare för basketungdomar ca 12-17 år, tennistränare framför allt barn ca 5-10 år, löpcoach alla åldrar, och håller gärna i senior power träning.

 

Peter SjödinPersonlig tränare

Kort om mig:
Jag provade på olika idrotter under uppväxten men det var först i gymnasiet som jag klev in på ett gym.

När jag efter första passet knappt kunde lyfta armarna förstod jag att detta var något för mig.

Oavsett om ditt mål är att åka nio mil på skidor eller orka med en fredagseftermiddag på ett stort svenskt möbelvarhus så hjälper jag dig gärna att nå det.

 

Åsa Ekelund
Personlig tränare i pilates

Kort om mig:
Mitt fokus som tränare är att hjälpa dig hitta en koncentrerad balans mellan styrka och smidighet genom Pilatestekniken. Du får dina rörelser analyserade och verktyg till en medveten kombination av rörelse- och andningskontroll som skapar en graciös kropp.
Inom Pilatesmetoden ryms allt från mjuk rehabilitering till tuff funktionell träning.

Rörelse och träning är glädje för mig, något som kommer att följa mig genom hela livet, förändras liksom jag och min kropp men alltid finnas där i någon form. Min önskan är att kunna förmedla den känslan till dig.

 

 

För frågor om Personlig träning eller fysiktest, vänligen maila PT@feelgood.se