Feelgood företagshälsa Stockholm City

Fysioterapi privatpersoner

Vi har öppet för alla individuella fysioterapi-/sjukgymnastikbesök som vanligt. Däremot har vi beslutat att tillfälligt (fr o m 13 mars) stänga vårt gym och all gruppverksamhet i sal och bassäng på Grev Turegatan 34. Detta gör vi för att minska smittorisken av coronaviruset (Covid-19). Vi kommer uppdatera informationen löpande.

 


Behöver du specialiserad rehabilitering efter Covid-19?

Hos oss kan du få hjälp med rehabilitering av leg. fysioterapeuter med specialistkompetens inom bland annat lungmedicin, hjärt-kärlsjukdom eller neurologi. Därtill har vi leg. fysioterapeuter med andra specialistkompetenser som kan vara bra för just dig. Utifrån dina behov skräddarsyr vi en individuell rehabiliteringsplan för dig som har haft Covid-19, med syfte att du ska återfå din fysiska prestationsförmåga och klara att återgå till dina tidigare aktiviteter. Vi kan erbjuda dig hjälp via videomöte eller ett personligt besök.  Ring: 08-50579700 eller maila till grevturegatan@feelgood.se för att boka ett besök.


Vår anläggning på GrevTuregatan mitt i Stockholm skiljer sig från andra Feelgood-anläggningar genom att vi erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder.

  • Ingen remiss krävs
  • Akuttider varje dag
  • Öppet måndag-torsdag kl 07-21, fredag kl 07-19


Hos oss kan du få kvalificerad hjäp av fysioterapeuter som är specialiserade inom ortopedi, Ortopedisk Manuell Terapi(OMT), idrottsmedicin, hjärt- och kärlsjukdomar, reumatologi, neurologi, onkologi och lungmedicin. Vi har även hög kompetens inom mental hälsa, graviditetsrelaterade besvär samt träning för överviktiga barn och ungdom.

Läs mer:

 

För frågor och tidsbokning når du receptionen på telefon 08-505 797 00 eller e-post grevturegatan@feelgood.se.


Vi använder oss av behandlingsmetoder som bygger på evidens och klinisk erfarenhet.

Vi har Artrosskola (BOA) och kurser om KOL samt informationsträffar för dig som har graviditetsrelaterade besvär.

Träning är en bred bas i vårt behandlingsarbete där du som patient efter avslutad behandling har möjlighet att fortsätta att träna på egen hand i vårt gym till ett subventionerat pris. Vi erbjuder såväl individuella behandlingar som rehabgrupper med olika inriktningar.

Vi är anslutna till Stockholms Läns Landsting, frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting att handleda studenter från fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet.


Till 1177 Vårdguiden >>