Feelgood företagshälsa Härnösand

Välkommen till Feelgood företagshälsaVälkommen till oss, din lokala företagshälsovård

Hos oss finns ett komplett utbud av tjänster som stärker det friska samt förebygger, identifierar och behandlar ohälsa.

Feelgood är stolt leverantör av företagshälsa till Härnösand kommun. Avtalet omfattar inte bara samtliga anställda hos Härnösand kommun utan även samtliga medarbetare i ytterligare fyra kommunägda fristående bolag. Start den 1 mars -2015. Läs Pressmeddelande här.

Friskfaktorer för alla organisationer är ett nära ledarskap, en jämn fördelning på ansvar och befogenhet, möjlighet att påverka sitt arbete och goda fysiska förutsättningar såväl hos individ som i arbetsmiljön.

Vi stöttar er med såväl individstöd, ledarstöd, fysisk teknisk arbetsmiljö i kombination med en hög medicinsk kompetens för rehabilitering, hälsokontroller mm.

Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att bli en friskare, mer effektiv och ännu gladare arbetsplats? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Feelgood har nu stor efterfrågan på Belastningsergonomi.
Hur du jobbar förebyggande med riskanalyser eller utbildningar för att minska sjuktal.


Utbilda din personal att rädda liv

Vi erbjuder utbildning  i hjärt- lungräddning i kombination med hjärtstartare.

Kursens innehåll:

› Teoretiska kunskaper
› Praktisk övning för alla deltagare
› Insikt om verklighetsbaserade händelser

Allt sker under professionell handledning av våra sjuksköterskor. Du får klarhet, insikt och agerande i en akut situation. Genom den här utbildningen hjärtsäkrar du din arbetsplats, vilket kan vara helt avgörande för någon som blir drabbad. Efter utbildningen får du ett diplom till din arbetsplats.

Kontakta oss om du har frågor eller vill anmäla dig på telefon 060-64 45 00 eller bankgatan@feelgood.se.