Hoppa till huvudinnehåll

Våga bygga tillit

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2023-11-21, 08:30-09:00
2023-12-05, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Hur lär vi medarbetare att leda sig själva? I det hybrida arbetslivet, och i komplexa verksamheter, är det omöjligt för chefer att ha detaljkoll på alla processer. Det räcker ofta inte heller med kompetenta individer, utan det krävs att alla i gruppen är med och tar ansvar, och snabbt kan samarbeta kring en fråga.

Tillit är en förutsättning för självledarskap. Om medarbetarna känner sig kontrollerade av chefen så dör med tiden kreativiteten, arbetsglädjen och självledarskapet. Ett tillitsgenererande ledarskap frigör istället potential och skapar det utrymme medarbetarna behöver för att kunna leda sig själva.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där du får lära dig hur du kan skapa psykologisk trygghet bland dina medarbetare och bygga en tillitsfull miljö. Tips, fallgropar och vilket ansvar du har som chef.

Talare

Ingrid Carell och Jessica Lindqvist, organisationskonsulter och ledarutvecklare Feelgood

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!