Hoppa till huvudinnehåll

Stress och hälsa, 6 tillfällen, start 13 oktober

dialog
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
13 950 kr per person exklusive moms. I priset ingår 6 tillfällen i grupp (13/10, 20/10, 27/10, 10/11, 17/11 och 24/11) samt ett individuellt avslutande besök hos psykolog och återkoppling till chef.
Datum
2022-10-13, 09:00-11:30
Anmäl dig här

Välkommen att delta i denna digitala liveutbildning i praktisk stresshantering, baserad på verksamma verktyg från psykologisk forskning och KBT. Du blir medveten om dina reaktioner på stress och får konkreta verktyg att använda i vardagen. Du lär dig att tackla just dina stressfällor och får öva på det steg för steg under kursens gång. Kursen genomförs digitalt, består av 6 tillfällen och innehåller föreläsningar och varvas med praktiska övningar och hemuppgifter. Många deltagare lyfter också det fantastiska i att känna igen sig i och inspireras av sina kurskompisar.

Innehåll

  • Fysiologiska och psykologiska reaktioner på stress
  • Kartläggning av egna stresskällor och stressfällor
  • Balans i vardagen
  • Återhämtning och sömn
  • Verktyg för beteendeförändring
  • Hantera oro och grubblande
  • Kommunikation och gränssättning

Under kursen, som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), introduceras metoder och verktyg för ett ökat välbefinnande och en god balans i livet. Detta behandlas sedan vidare med hjälp av diskussioner, övningar och hemuppgifter. Kursen leds av en legitimerad psykolog på Feelgood.

Målgrupp

Medarbetare som upplever stress som påverkar dem negativt och befinner sig i riskzonen för att utveckla stressrelaterade besvär eller har utvecklat måttliga sådana.

Anmälan och avbokningsregler

Anmäl dig senast 29 september genom att klicka på länken "Anmäl dig här". Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post. När kursstarten närmar sig skickar vi ut länk för att ansluta via Zoom.

Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person på samma företag. Vid avbokning mindre än 2 veckor före kursstart ska beställaren ersätta Feelgood med 100 % av kursavgiften. Feelgood har rätt att ställa in en kurs, varvid eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättning därutöver utbetalas ej.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!