Hoppa till huvudinnehåll

Psykisk ohälsa i kristider

kvinna tittar ut genom fönster
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2022-12-06, 08:30-09:00
2022-12-08, 08:30-09:00
Anmäl dig här

I kölvattnet av nuvarande kris, med krig i vår närhet, inflation, lågkonjunktur och energibrist, kommer vi se en stigande psykisk ohälsa. Pågående samhällsförändringar och kriser i omvärlden kan påverka dina medarbetares hälsa och prestation, och många upplever oro för både sig själv och andra.

Vi människor är egentligen rustade att hantera kriser, men nu avlöser de varandra och berör både privatlivet och arbetslivet. Då finns risk för brist på återhämtning och risk för utmattningseffekt. I distans- och hybridarbete som nu är norm på många arbetsplatser är det dessutom svårare att se signalerna.

Vad kan du som chef göra för att förebygga, hantera och även senare rehabilitera i vårt postpandemiska samhälle?

I vårt kostnadsfria webbinarium berättar Feelgoods chefspsykolog hur du kan upptäcka de tidiga signalerna på t ex stress, nedstämdhet eller skadligt bruk, och hur du kan erbjuda stöd. Du får också råd kring att förebygga ohälsa och frånvaro.

Talare

Charlotte Valleskog, chefspsykolog på Feelgood.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!