Hoppa till huvudinnehåll

Ny som ledare/chef, 4 tillfällen, start 3 oktober 2023

Plats
Feelgoods lokaler på Rundelsgränd 3C i Uppsala
Pris
17 900 kr per kursdeltagare exklusive moms. I priset ingår 4 tillfällen (3/10 kl 13:00-16:30, 12/10 kl 08:30-16:00, 7/11 kl 08:30-16:00, 24/11 kl 08:30-12:00).
Datum
2023-10-03, 13:00-16:30
Anmäl dig här

Utbildningen hålls av Feelgood Chefsforum.

Utbildningen ger en grund för ett hållbart och effektivt ledarskap, för dig som nyligen blivit ledare eller chef. I din nya roll får du möjligheter att påverka och vara delaktig i verksamhetens och medarbetarnas utveckling. Du kommer även att ställas inför nya utmaningar och förväntningar i rollen. Goda och tillitsfulla relationer till både medarbetare andra ledare kommer vara avgörande för att kunna skapa goda resultat för verksamheten.

I utbildningen blandas teori med reflektion och träning, på ett sätt som är lustfyllt samtidigt som du tränar på det som kan vara utmanande i vardagen. Utbildningen är spridd över flera tillfällen, så att du ska få god möjlighet att använda det du lärt dig i praktiken.

Under utbildningen kommer du att få kunskaper om vad som krävs för att bli framgångsrik i din nya roll. Du får träna dina färdigheter i ledarskapet och får flertalet användbara konkreta verktyg för att lyckas som chef och ledare. 

Innehåll

  • Det personliga ledarskapet - roll och motivation
  • Ledarbeteenden - aktuell forskning och praktik
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att leda och utveckla en grupp
  • Coachande förhållningssätt
  • Kommunikation och feedback 
  • Skapa effektiva möten med hög delaktighet på distans och IRL
  • Hantera och förebygga konflikter

Målgrupp

Nya ledare och chefer

Anmälan och avbokningsregler

Anmäl dig senast 22 september genom att klicka på länken "Anmäl dig här". Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post. 

Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person på samma företag. Vid avbokning mindre än 2 veckor före kursstart ska beställaren ersätta Feelgood med 100 % av kursavgiften. Feelgood har rätt att ställa in en kurs, varvid eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättning därutöver utbetalas ej.

Har du frågor så hör av dig till utbildning@feelgood.se.

Varmt välkommen!