Hoppa till huvudinnehåll

Julfesten - årets höjdpunkt?

fest
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2022-12-14, 08:30-09:00
2022-12-15, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Årets julfest kan för många vara den första efter pandemin, kanske första personalfesten över huvud taget igen. Så förväntningarna är höga! För de flesta är det ett tillfälle att ha roligt tillsammans med kollegorna och bygga gemenskap. Men ibland leder det till en besk eftersmak - för medarbetare, och inte minst för dig som chef. Hur hanterar du att någon dricker för mycket på festen, är bakfull på jobbet dagen efter, tafsar på en kollega eller gör bort sig? Och hur kan du förebygga?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium om skadligt bruk där du får råd av Magnus Nyqvist på Alna. Alna är experter på skadligt bruk i arbetslivet och en del av Feelgood.

Du får kunskap om hur man som organisation kan förebygga att det spårar ur till exempel på julfesten, och vad du som chef kan göra innan något sker. Vilka signaler ska du uppmärksamma? Hur agerar du? Och om det ändå händer, vad gör du då?

Talare

Magnus Nyqvist, ansvarig för försäljning och affärsutveckling på Alna.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!