Hoppa till huvudinnehåll

Hur skapar vi ett gott medarbetarskap?

Plats
Feelgood, Dag Hammarskjölds väg 10 B i Uppsala
Pris
Seminariet är kostnadsfritt. OBS! Utebliven ej avbokad plats debiteras 150 kr.
Datum
2023-11-30, 08:30-10:00
Anmäl dig här

Välkommen till vårt kostnadsfria frukostseminarium för dig som är chef/ledare/HR:

Hur skapar vi ett gott medarbetarskap?

Att ledarskap är viktigt har vi pratat om i många år. Men vilka är det som leds? Medarbetarna är generellt en betydligt större del av verksamheten, och en kultur av ett gott medarbetarskap har minst lika stor påverkan på organisationens effektivitet och välmående som ledarskapet har.

Innehåll

Under detta frukostseminarium kommer vi gå igenom aktuell forskning kring vilka egenskaper och beteenden som utgör ett välfungerande medarbetarskap. Vi kommer även diskutera hur verksamheter kan skapa förutsättningar och incitament för att medarbetare ska utveckla detta.

Hillevi Sandström Romild, psykolog och organisationskonsult som arbetar inom Feelgoods specialistområde organisation och ledarskap, håller i seminariet. Tipsa gärna dina chefskollegor så att de också kan anmäla sig.

Vi startar med frukost och mingel kl 08:30. Seminariet tar vid kl 09:00 och avslutas kl 10:00. Eftersom vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller!

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan, senast 24 november. Har du frågor så hör av dig till uppsala@feelgood.se

Hoppas att vi ses, välkommen!