Hoppa till huvudinnehåll

Framgångsrik rehabilitering vid skadligt bruk

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2023-03-21, 08:30-09:00
2023-03-22, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Hur hanterar man rehabilitering vid skadligt bruk på ett bra sätt? När din medarbetare behöver rehabilitering med anledning av någon form av skadligt bruk (alkohol, droger, spel osv) kan det kännas extra komplicerat och utmanande för dig som chef. Vilka är framgångsfaktorerna, och vad kan vara viktigt att tänka extra på?

Inom Feelgood har vi lång erfarenhet av den här typen av rehabiliteringsärenden. Grunden för att skapa en framgångsrik process är att ha en genomtänkt policy på plats gällande skadligt bruk på arbetsplatsen. Vi har också tagit med oss en hel del lärdomar från de individuella ärendena.

I vårt kostnadsfria webbinarium tittar vi närmare på vilka framgångsfaktorer som kan göra skillnad i ett rehabiliteringsärende inom skadligt bruk och ge ett bättre resultat, både för medarbetaren och för organisationen.

Talare

Anna Casselvik, konsult på Alna som är en del av Feelgood

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!