Hoppa till huvudinnehåll

Droger på arbetsplatsen - slumpvisa tester

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2023-11-22, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Vi ser en förändring i samhället när det gäller användning av alkohol och droger, med ökad tillgänglighet och en mer drogliberal inställning bland unga. Våra arbetsplatser speglar samhället i stort, så allt fler arbetsgivare förstår vikten av att arbeta förebyggande ur ett säkerhets- och medarbetarperspektiv.

Hur förebygger man alkohol och droger på arbetsplatsen? Slumpvisa alkohol- och drogtester är ett verktyg som införs hos allt fler organisationer. Hur fungerar det, och hur skapar man förutsättningar för att de blir en del av det systematiska förebyggande arbetet kring skadligt bruk?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där vi berättar mer om hur slumpvisa alkohol- och drogtester kan hjälpa er säkerställa en arbetsplats fri från alkohol och droger, och förebygga risk för ohälsa och olyckor.

Talare

Ida Fagerström, Key Account Manager på Feelgood
Hélène Folke, Senior Sales Executive på European Drug Testing Service (EDTS)

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!