Hoppa till huvudinnehåll

Balans i livet - gör stressen hanterbar

hjärta
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
1 450 kr per deltagare exklusive moms
Datum
2022-01-20, 09:00-10:15
Anmäl dig här

Vill du veta mer om hur stress och bristande balans i livet påverkar hälsan fysiskt och mentalt? Vill du göra stressen hanterbar till förmån för ett ökat välbefinnande och mer energi i vardagen? Då är den här föreläsningen intressant för dig.

Inom företagshälsovården ser vi en markant ökning av stressrelaterade symtom som orsak till ohälsa bland de individer vi möter. Idag vet vi med säkerhet att långvarig belastning som leder till stress utan möjlighet till återhämtning påverkar hälsan negativt. 

Stress är en naturlig del av livet och inte skadligt under förutsättning att det sker under en begränsad tidsperiod och tillräckliga möjligheter till återhämtning ges. För detta krävs balans i livet och att alla livsområden tillgodoses. Energinivåerna behöver vara tillräckliga för att motverka att hamna i ett tillstånd av fysisk och psykisk ohälsa. I föreläsningen ges exempel på olika verktyg för återhämtning och påfyllning av energi. Det kommer även att finnas tid och möjlighet att ställa frågor i anslutning till föreläsningen.

Innehåll

  • Vad är stress?
  • Krav och resurser 
  • Professionellt och socialt stöd 
  • Stressorer
  • Symtom på stress
  • Stressrelaterade beteenden
  • Att förebygga ohälsa och hantera stress - egna åtgärder 

Feelgoods föreläsare har goda kunskaper inom området stress och dess påverkan, både fysiskt och psykiskt.

Målgrupp

Chefer och medarbetare.

Anmälan och avbokningsregler

Anmäl dig senast 18 januari genom att klicka på länken "Anmäl dig här". Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post. När föreläsningen närmar sig skickar vi ut länk för att ansluta via Zoom.

Vid förhinder kan platsen överlåtas till annan person på samma företag. Vid avbokning mindre än 2 veckor före föreläsningen ska beställaren ersätta Feelgood med 100 % av avgiften. Feelgood har rätt att ställa in en föreläsning, varvid eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Ersättning därutöver utbetalas ej.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!