Hoppa till huvudinnehåll

Att förebygga och hantera konflikter

kollegor pratar
Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2023-01-24, 08:30-09:00
2023-01-25, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Ingen arbetsplats är helt fri från konflikter, men i tider av förändring ökar risken att de ska bryta ut. Vi på Feelgood märker nu att konflikterna har ökat, eller kommit upp till ytan, efter att många har återvänt till kontoren.

Olösta konflikter riskerar att utvecklas till ohälsa, arbetsmiljöproblem och produktionsbortfall. Vad är egentligen en konflikt och hur fungerar den? Hur bör arbetsgivare agera? Vad kan chefer göra för att hjälpa och hur kan medarbetare själva bidra till att förhindra att konflikterna uppstår?

I vårt kostnadsfria webbinarium berättar Feelgoods organisationspsykolog och psykolog mer om hur konflikter uppstår och vilka varningstecken du ska vara uppmärksam på. Du får också tips om strategier du kan använda för att förebygga konflikt i vardagen, och hur du som chef ska agera om konflikten redan inträffat.

Talare

Isabelle Wright, psykolog och organisationskonsult på Feelgood.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till info@feelgood.se.

Varmt välkommen!