Hoppa till huvudinnehåll

Att bygga en robust organisation

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2023-10-10, 08:30-09:00
2023-10-12, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Hur skapar vi välfungerande team i dagens arbetsliv? Många chefer leder medarbetare som är utspridda geografiskt, vilket kan vara en utmaning. Hur skapar vi förutsättningar för goda samarbeten inom teamet? Hur balanserar vi medarbetares behov av flexibilitet och självstyrande med ansvar för kvalitet och arbetsmiljö? En robust organisation kännetecknas av gemensamt ansvar för dessa frågor och en förmåga att hantera problem i ett tidigt skede.

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där två av Feelgoods specialister, med lång erfarenhet av att stötta och utveckla chefer och team i olika organisationer, ger dig nya synsätt och konkreta tips.

  • Forskningsrön om hur man utvecklar effektiva och välmående team
  • Konkreta exempel på hur man bygger en robust organisation
  • Utmaningar som chefer och medarbetare ställs inför i dagens arbetsliv
  • Tips och vägar framåt för att skapa hållbara verksamheter och medarbetare

Talare

Sofia Lundahl och Jörgen Pellbäck, organisationskonsulter och legitimerade psykologer inom Feelgoods specialistområde organisation och ledarskap.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!