Hoppa till huvudinnehåll
coronavirus

Coronaviruset - information för arbetsgivare

Vår rekommendation är att följa utvecklingen och hålla sig uppdaterad på Krisinformation.se. Det finns nu ett nationellt informationsnummer att ringa för att ställa allmänna frågor om covid-19: 113 13.

Feelgood kan vid behov stötta med krishantering. Det går bra att höra av sig till Feelgood gällande oro som inte kan härledas till en konkret smittorisk eller om en grupp medarbetare känner oro. Om enstaka medarbetare känner oro hänvisa till 1177 Vårdguiden.

Information till Feelgoods kunder som tillämpar förstadagsintyg

I ljuset av myndigheternas rekommendationer för att stävja smittspridningen i landet har Feelgood valt att införa temporära förändringar när det gäller förstadagsintyg. Från och med 2020-03-11 hänvisas alla personer som kontaktar oss angående tid för förstadagsintyg till video- eller telefonkonsultation med medicinsk personal. Detta för att undvika risken för smittspridning under transport och vid fysiska besök hos Feelgood.  

Vi hoppas att ni som arbetsgivare och kund till oss på Feelgood stödjer oss i vårt arbete att minska risken för smittspridning och, precis som vi, gör allt för att minska riskerna med covid-19. Vi följer utvecklingen noggrant och kommer självklart att agera om och när läget förändras. Tack för er förståelse och samverkan. Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar eller om ni har behov av annat stöd i dessa corona-tider. Vi hoppas på en snar återgång till mer normala förhållanden.