Jobbar du på Sveriges friskaste företag?

Nominera din arbetsplats

Vi vet att det finns en mängd arbetsplatser där folk mår bra och där jobbet bidrar till hälsa och livskvalitet. Vi vill uppmärksamma dem, och visa hur man skapar friska organisationer. Därför har vi instiftat utmärkelsen Sveriges Friskaste Företag. Se filmen nedan om vad som karaktäriserar friska företag och hur du kan vara med!

Feelgood i Almedalen

Ju äldre desto bättre? Om arbete, hälsa och framtiden.

Vad är det egentligen som hindrar oss från att arbeta längre än vi gör idag? Hur förändras upplevelsen av den egna hälsan och det egna arbetet med åldern? I Almedalen presenterade vi Feelgoods Jobbhälsorapport 2018, följt av en paneldiskussion med Pensionsgruppen, Svenskt Näringsliv och Kommunal. Här kan du läsa rapporten och se en film från seminariet.

Kränkande särbehandling

Hur förebygger och hanterar ni sexuella trakasserier?

Att förebygga och utreda sexuella eller andra trakasserier är inte en isolerad fråga. Det handlar om att skapa en sund arbetsplats och innefattas av det systematiska arbetsmiljöarbetet. 

Ledarskap

Förbättra resultaten genom era chefer

Ett gott ledarskap, tydligt och coachande, är en viktig friskfaktor i arbetslivet och kan göra en betydande skillnad för er organisations resultat.

Feelgoods webbportal

En enkel väg in till din företagshälsovård

Feelgoods kunder kan nu enkelt beställa tjänster och rådgivning på nätet. Även fakturaunderlag, avtalsinformation och länk till Frisklinjen nås från samma ställe. Kontakta din kontaktperson hos oss om ditt företag vill ha en effektivare väg in till Feelgood.