Förstärkt rehabilitering

Så gör du för att följa de nya reglerna

Sedan 1 juli 2018 måste alla arbetsgivare ta fram en plan för återgång i arbete för medarbetare som väntas vara borta från arbete mer än 60 dagar pga sjukdom. Planen ska göras senast efter 30 dagars sjukfrånvaro.

Ledarskap

Förbättra resultaten genom era chefer

Ett gott ledarskap, tydligt och coachande, är en viktig friskfaktor i arbetslivet och kan göra en betydande skillnad för er organisations resultat.

Det goda exemplets kraft

Vilket är Sveriges friskaste företag?

Vi vet att det finns en mängd arbetsplatser där folk mår bra och där jobbet bidrar till hälsa och livskvalitet. Vi vill uppmärksamma dem, och visa hur man skapar friska organisationer. Därför har vi instiftat utmärkelsen Sveriges Friskaste Företag. Se filmen nedan om vad som karaktäriserar friska företag! Nomineringen för 2018 stängdes 5 oktober. 

Medarbetarskap

Uppmuntra medarbetarna att växa

Varje medarbetares agerande är, tillsammans med ledarskapet, av stor betydelse för ett positivt, hälsosamt och stimulerande arbetsklimat.

Feelgood e-learning

Digital utbildning för effektivt lärande

På Feelgood utbildar vi gärna och ofta. Vi är duktiga på utbildning, även digitalt. Vi erbjuder flera webbkurser; t ex i grundläggande arbetsmiljö och ergonomi på kontor. Kurserna är inte längre bort än några klick.